Skip to content
Ring oss i dag
for en hyggelig utleiedrøs

Kontakt:
TLF: 92 11 77 00
post@rennaren.no
Hanasandveien 352, 4150 Rennesøy

Nyhet++

Sakselift 10m
Sakselift 10m

Historien
Rennaren Utleieservice

Rennaren ble etablert høsten 2015 av Krister Høie. Navnet Rennaren er tatt fra stedsnavnet Rennaren der gården vår holder til. Logoen vår er inspirert av formen på vår eiendom og grenselinjen mot sjø og hovedvei.

Vi startet med 5 tilhengere og diverse utstyr tilgjengelig til leie.

Sommeren 2017 investerte vi i en lift med arbeidshøyde på 15,6 meter. Høsten samme år kjøpte vi inn en selvlastende minidumper med nyttelast på 800kg. Når vinteren kom byttet vi ut den gamle ATVen med en ny Polaris Sportsman 570 firhjuling med avtagbart brøyteskjær og hengerfeste.

Vinteren 2019 byttet vi ut båttralla fra en 24 fot Gaupen tralle til en 27 fot høykvalitets Svela båttralle. Dette regnes for å være av de beste båttrallene. Denne solgte vi igjen våren 2021. Nå har vi en båttralle som tar opptil 15 fot.

Til sesongen 2021 investerte vi i en splitter ny Bobcat E27 minigraver og tilhørende rotortilt, graveskuff, pusseskuff og klype. Hele maskinen kan fraktes på maskinhengeren vår eller leveres av oss til der du måtte ønske iht. våre leveringsbetingelser.

Dette og mye mer har vi til utleie fra gården vår på Rennaren.

Sommeren 2022 valgte vi å skille ut utleiedelen av driften i ett eget selskap Rennaren Utleie AS. For våre kunder vil det ikke bli endring i driften eller kontakten opp mot Rennaren. Driften og utleien vil gå som normalt og vi vil fremover satse videre på nye utleieobjekter.

Vi har høy fokus på kundeservice og fleksibilitet. Vi gjør vårt ytterste slik at du som kunde skal bli fornøyd med våre tjenester og produkter.

Back To Top