Skip to content
Hudeparken på Rennaren Gård
Åpningstider

Alle dager: 06:00 – 23:30

Det er installert lys i deler av parken, men det er anbefalt å ha med hodelykt eller annen lykt hvis du vil benytte hele parken etter mørkets frembrudd.

Beskrivelse

Leter du etter en plass hvor du kan la hunden få løpe løs og leke med andre hunder. Da må du ta turen til oss.
Vi holder til på Rennesøy, ca 25 minutters kjøring fra Stavanger sentrum.
Området vi har valgt å bruke til Hundepark er ett område som tidligere ikke har blitt utnyttet til annet en utak av ved til egen husholdning på gården. Området er 6 mål totalt, dette inkluderer en stor park for alle hunder pluss en liten park som er forbeholdt hunder under 10kg.

Det er for det meste kupert terreng, gress og skog inne i inngjerdingen. vi har kappet ned endel trær for å gjøre området luftig og lyst. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre parken. Slik den ser ut i dag er en start og vi vil hele tiden jobbe for å videreutvikle fasilitetene.

Inngjerdingen

Gjerdet vi har valgt å bruke er ett finmasket gjerdet med små masker på størrelse med visitkort. Dette gjør at selv veldig små hunder kan trygt løpe fritt uten å være redd for at de skal hopp igjennom gjerdet.

I den inngjerdingen som er beregnet for små hunder er gjerdet nedgravd rundt hele området for å gjøre det så tett som mulig.

Høyden på gjerdet gjør det vanskeligere for hunder å hoppe over. Men vi opplever at siden området er så stort har ikke hundene noe interesse av å prøve seg på å hoppe ut.

Sjø-området

Det er muligheter for å ta hunden med ned til sjø-området. Her er det av hensyn til naboer, hytter og andre som ferdes nødt til å ha hunden i bånd. Men her nede er det satt opp griller og det er ved tilgjengelig som kan brukes av våre besøkende.

Benker og vann

Inne i parken er det satt ut benker som rundt omkring for at hundeeiere kan sette seg ned å slappe av mens hundene koser seg i fri utfoldelse. Det er også tilgjengelig vann til spyling av hundene inne i parken itillegg til en rennende bekk igjennom området.

Parkering

Parkeringen er skiltet fra nedkjørselen med skilt «Parkering Hundepark». Det er også ett blått «P» skilt som viser parkeringsplassen. Om her er fullt anmoder vi folk å parkere oppe med veien på opp-siden av våret gamle silobygg.

Det er plass til ca 5 biler ved parkeringen ved hundeparken, men mange flere ellers på gården.

Back To Top